Training 

Diny, Noortje en Yvonne floreren voor een groep. Zij  geven graag training om mensen een stap verder te helpen. De trainingen die zij geven:

  • Diny leert jou en je team zichzelf beter kennen met haar paarden.
  • Noortje leert regievoerders in zorg en welzijn steviger in hun schoenen staan. 
  • Yvonne geeft training aan startende mediators.

Natuurlijk maken zij ook graag trainingen op maat en trainen samen bij grote teams en groepen. Ze zijn benieuwd naar jouw vraag!

Diny Veldhuisen 

Mediation Groep Oost Nederland

06 50460137

d.veldhuisen@mgon.nl

www.mgon.nl

Diny Veldhuisen, mediator en coach


Diny traint jullie met paarden. Een paard laat je je eigen gedrag zien en voelen. Het laat je zien wat jouw gedrag voor effect op een ander heeft. Zo ben je in staat om je gedrag te veranderen.

Want, hoe congruent ben jij? Paarden houden de spiegel voor. Diny zet deze training vaak in bij teams die zich willen verdiepen en verbeteren.Durf jij het aan?

Lees meer.

Noortje Schuddebeurs 

Over de IJssel Mediation en Coaching

06 24225098

noortje@overdeijsselmediation.nl

www.overdeijsselmediation.nl

Noortje Schuddebeurs, mediator en coach


Noortje begeleidt grote (bewoners) bijeenkomsten, traint zorgprofessionals om steviger in hun regierol te gaan staan en kijkt met teams hoe zij zich kunnen verbeteren. Noortje is gecertificeerd CRKBO trainer.

Een team- of trainingsdag moet bruisen. Noortje is pas tevreden als de teamleden met nieuwe energie en inzichten naar huis gaan. Nieuwsgierig?  Neem snel contact op!

 Lees meer.

Yvonne Floor, mediator en coach


Yvonne houdt er van voor een groep te staan en heeft veel teams en professionals begeleid met trainingen en workshops om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren, specifieke (communicatie) vaardigheden aan en bij te leren of de teamspirit een boost te geven.

Haar devies: “ Humor en veel lachen in een training is een voorwaarde om te kunnen en wíllen leren!” 

 Lees meer.